Sleek: Face Form, Contouring And Blush Palette

Tot enkele maanden geleden was ik helemaal nog geen fan van palettes! Nu zijn ze meer en meer mijn beste vriend aan het worden wanneer ik me opmaak. In mijn shoplog van Londen kon je eerder al zien dat ik enkele palettes gekocht had. Vandaag is Sleek met zijn Face Form Contouring And Blush Palette aan de beurt! Benieuwd? Lees dan zeker verder…

Featured image

Het palette is ideaal om mee te nemen (door zijn compact formaat) of wanneer je even snel je make-up wilt doen. Alles is in het palette aanwezig om je wangen te doen stralen! Het palette is zeker en vast multifunctioneel en daar hou ik wel van! Wanneer we het palette opendoen zien we uiterst links een bronzer, in het midden een highlighter en rechts een blush. De kleuren zouden perfect moeten matchen bij elkaar.

Wat ikzelf heel erg fijn vond is dat het palette verkrijgbaar is in verschillende tinten. Zo is dit palette toegankelijk voor iedereen!

Featured image

Het is nog even uitzoeken hoe ik het beste swatches neem op mijn arm/hand, maar hier is hij dan! Zoals je kan zien is het pigment echt prima! De brozen heeft een warm kleur en slaat gelukkig niet oranje uit! De highlighter heeft een geweldige champagnekleur, waar ikzelf een grote fan van ben. De blush is Rose Glod, als ik me niet vergis de meest populaire blush van Sleek ooit! Heel erg tevreden ben ik met de kleuren en misschien zelf nog meer met de textuur. De poeders brokkelen niet en zijn daarbij heel erg gemakkelijk aan te brengen!

Ik vind dit echt een geweldig palette! Hij is handig compact, de kleuren passen echt heel erg goed bij elkaar en ze zijn daarbij ook nog eens multifunctioneel in gebruik! Ze geven bij het aanbrengen op je wangen een prachtige natuurlijke glans, een palette voor iedereen dus! Sleek heeft er met andere woorden een fan bij! Ik kocht het palette in Londen en deze kostte een 13,00 euro.

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met Sleek? Wat is jullie favoriete product van Sleek?

Liefs,
Evelien

Volg jij me al op bloglovin?

6 gedachtes over “Sleek: Face Form, Contouring And Blush Palette

  1. wauw wat geweldig is deze palette!! En altijd handig alles in een! 🙂 Ik heb nog geen kennis gemaakt met sleek producten… wie weet komt het nog ! 🙂

    Like

Plaats een reactie