Kiko: Dark Berry

Kiko staat al langer dan vandaag bekend om zijn budget-vriendelijke producten. Bij mijn laatste bezoek aan hen nam ik nieuwsgierig mijn eerste lipstick van hun mee. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan zeker verder!
Kiko heeft een heel erg ruim aanbod aan lipsticks. De matte donkere kleur van Dark Berry sprak me meteen heel erg aan dus nam ik deze vrijwel meteen mee!

Featured imageDe verpakking van de Dark Berry lipstick sprak me ook zo aan. Voor een budgetmerk vind ik dit heel wat! Op de onderstaande foto’s toon ik even hoe je de lipstick openmaakt.

Featured image

Featured imageDe kleur was voor mij net zo verrassend als de verpakking! Dark Berry is zeker een goed gepigmenteerde lipstick. Ik vind het heel erg moeilijk om kleuren te omschrijven, maar voor mij is het een wijnrode kleur met een beetje paars in (sorry als ik er dus helemaal naast zit). Kiko beloofd ook een matte lipstick en dat is hij zeker en vast!

Featured image

Featured image

Deze lipstick is voor mij zeker en vast goedgekeurd! Dark Berry blijft overigens vrij goed zitten! Prijs/kwaliteit vind ik deze toch weer eens een koopje! Ik ga bij mijn volgend bezoek aan Kiko zeker nog eens verder kijken! De lipstick kostte 6,90 euro en is te koop bij Kiko.

Wat vinden jullie van Dark Berry? Hebben jullie al eens een lipstick van Kiko getest? Wat vonden jullie ervan?

Β Liefs,
Evelien

Volg jij me al op Bloglovin?

Advertenties

28 gedachtes over “Kiko: Dark Berry

    • Dankjewel! Ik heb tot heden zelf nog geen ervaringen met het bestellen van Kiko, maar dat is inderdaad best wel lastig en geeft een vertekend beeld. Als je deze aanschaft laat dan zeker weten wat jij er van vind.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s