Shoplog: CentrO Oberhausen

Afgelopen weekend maakte we plannen om er eens een dagje tussen uit te gaan. Omdat het winkel center “Centr0” in Duitsland al even op mijn lijstje stond. Besloten we daar heen te gaan! Benieuwd met welke spullen ik terug naar huis kwam? Lees dan zeker verder!

Het winkelcentrum telt maar liefst 220 winkels waarvan vele winkels niet te vinden zijn in België. Ik was dan ook heel erg blij dat we naar het winkelcentrum in Oberhausen gingen! Na een rit van 2:30 uur kwamen we aan in het CentrO en waren ik en Glen meer dan klaar om stevig te winkelen!

Wat was ik blij dat ik een Kiko zag. Een tijdje geleden leerde ik hun nail polish remover kennen die ik echt super goed vind. Aangezien deze stilletjes aan op geraakt nam ik natuurlijk een reserve mee! De review over dit prachtig product kan je trouwens hier lezen.

Featured image

Ook kocht ik in Kiko een lippenstift (nr 614) waar ik helemaal gek op ben! De verpakking, de kleur,… Je zou haast vergeten dat deze lipstick 6,90 euro kost. Hier komt zeker nog een review over waar ik op alles verder in ga.

Featured image

Featured image

In Rituals kocht ik een handzeep omdat deze in onze badkamer bijna op is en een mini deodorant omdat ik er heel erg benieuwd naar ben! De zeep kostte 8,00 euro de deodorant 3,50 euro.

Featured image

Toen ik in Flormar een kijkje nam, bezweek ik aan een geweldige lipstick (nr 208). Normaal kost deze 4,95 euro maar door een actie was het maar 2,45 euro, een koopje dus ;). Ook hier ga ik binnenkort nog een review over schrijven.

Featured image

Featured image

In Dm kocht ik van P2 een eye base (3,25 euro) waar ik heel erg benieuwd naar ben en een paars getint lakje (1,75 euro).

Featured image

Featured image

Zoals jullie misschien wel weten ben ik opzoek naar maskertjes om te testen. Aangezien er in Dm een hele hoop lagen, koos ik samen met Glen er enkele uit. Het masker van Balea kwam op 0.95 euro en het masker van Schaebens 0.55 euro.

Featured image

We kochten er ook nog een leuk bloesje voor mij en een t-shirt voor Glen. Hier even een close-up van mijn (prachtig) bloesje.

Featured image

Van al dat shoppen wil je natuurlijk niet stinken dus kochten we vlug een deodorant voor Glen en omdat onze tandpasta bijna op is, kochten we er ook nog een tube tandpasta.

Featured image

Wat een leuke dag was het en zeker als ik mijn aankopen bekijk. Ik heb me niet volledig laten gaan maar ben (al zeg ik het zelf) toch met een paar hele leuke dingen naar huis gegaan. Gaan winkelen in het CentrO is zeker voor herhaling vatbaar!

Zijn jullie al eens gaan shoppen in het CentrO? 

Liefs,
Evelien

7 gedachtes over “Shoplog: CentrO Oberhausen

  1. Wat leuk dat je naar oberhausen bent geweest om te winkelen! Leuke spulletjes heb je gekocht! En ben benieuwd naar reviews over de maskertjes !!! 🙂

    Like

Plaats een reactie