Lush: Love Locket Bath Ballistic

Al heel erg lang ben ik super benieuwd naar de veelbesproken bath bombs van Lush. De reden waarom ik er nog nooit één getest heb, ligt dan ook voor de hand: ik heb geen bad! Met het idee dat voor alles een oplossing is. Gingen we in het valentijnweekend gewoonweg in bad bij mijn oma! Benieuwd hoe mijn eerste ervaringen waren met de bath bombs van Lush? Lees dan zeker verder!Voor valentijn ging Glen stiekem naar een Lush-winkel en kocht daar de Love Locket Bath Ballistic. De bath bomb die zo’n 300 gram weegt en zeer geliefd is in zijn valentijnscollectie! Wat was ik blij toen ik het pakje eindelijk mocht openen en dan heb ik het nog niet over hoe blij ik was met deze bath bomb ;).

Featured image

“De sleutel naar pure luxe vind je als je het hart openbreekt. Kan het je niet lieflijk genoeg zijn? Breek dan dit prachtige hart en ontdek het geheim dat binnenin zit. Love Locket is groot genoeg voor twee heerlijke baden of nog beter: voor een bad met z’n tweeën! Liefhebbers van jasmijn, neroli en vanille kunnen hun hart helemaal ophalen met deze heerlijke bath bomb. Vul je badkamer met liefde en een vleugje luxe!

Tik je Love Locket tegen je badrand en breek het hart open! Leg in een bad met warm water en stap er zelf ook lekker in.”

Eerst en vooral, hoe prachtig ziet deze bath bomb er zelfs uit?! De bath bomb is gemaakt uit verschillende lagen, zo kan je het grote hart breken en komt er binnenin een andere te voorschijn. De geur is echt geweldig! Toen het pakketje hier bij me in de inkomhal stond, rook de ganse kamer er naar! Ik vind hem zo’n typische Lush geur hebben, heel erg moeilijk te beschrijven maar als ik de geur kon bewaren in een potje om af en toe aan te ruiken… Ik zou het zeker doen! 😉

Zo blij en benieuwd als een klein kind gingen we dus naar mijn oma om haar bad te lenen. Deze bath bomb kan je aangezien hij zo groot is toch een 3-tal keren gebruiken. Je kan ook gewoon doen zoals wij deden, het volledige hart gebruiken. Ik wou heel erg graag een filmpje maken met instagram om te tonen hoe mooi deze Love Locket oplost in het bad maar er ging iets mis met het filmpje waardoor hij niet volledig afspeelt… Helaas! Ik heb wel een foto getrokken van het bad die je hier onder kan vinden.

Featured image

Zoals je kan zien, pure romantiek! Ik had zelf wat kaarsjes mee om het er nog wat gezelliger te maken, Glen had dan weer zijn laptop mee om ondertussen rustig naar een serie te kijken. Wanneer de bath bomb is opgelost verschijnen er op de bodem een heleboel hartjes die zelf naar een uur baden nog zichtbaar zijn! De geur vult ook de volledige kamer en is sterk maar aangenaam aanwezig.

Na een uur samen in het bad te liggen besloten we er dan toch eens uit te gaan. Mijn huid is niet gevoed maar ook niet droog. We hadden wel zo’n gevoel dat je hebt wanneer je terug komt van een welness, volledig uitgelaten en ontspannen. De geur van de bath bomb bleef overigens ook nog een hele tijd vrij sterk aan ons hangen, een groot pluspunt als je het mij vraagt!

Het lijkt me duidelijk dat ik heel erg blij ben met deze Love Locket Bath Ballistic. Ik ben er zeker van dat we dit in de toekomst meer gaan doen! Ik ben niet zeker of deze bath bomb nog te koop zijn in de winkels… In ieder geval vond ik ze niet meer terug op hun website. Met een beetje duimen en een heleboel kaarsjes komt hij hopelijk volgend jaar terug in de valentijnscollectie! De bath bomb is tijdelijk te koop bij Lush en kost 10,75 euro.

Wat heb jij gedaan bij valentijn? Heb jij ooit al eens een bath bomb van Lush getest? 

Liefs,
Evelien

Volg jij me al op bloglovin?

11 gedachtes over “Lush: Love Locket Bath Ballistic

  1. wauw ziet er geweldig uit !! En lijkt me erg lekker voor in bad. En lekker romantisch!!! 🙂 En gaaf dat je hartjes ziet !!!! Ik ben uit eten geweest op valentijn…. haha niet zo heel boeiend… 🙂

    Like

    • Dankjewel, je bent zeker niet de enige! Ik geef toe sommige producten vind ik zelf ook heel erg duur. Maar er zitten ook producten bij die zeer zuinig zijn en waar je heel erg lang mee kan doen.

      Like

Plaats een reactie