Nail Art voor dummies Part 1

Tijd voor wat nail art! Grappig, want het is voor mij ook de eerste keer dat ik eens verder ga dan gewoon mijn nagels lakken in het zelfde kleur. Benieuwd hoe ik het er van afbracht? Lees dan zeker verder!

Enkele dagen terug lakte ik mijn nagels met rich in spirit van O.P.I . De kleur vind ik wel mooi maar om er mijn volledige nagel mee te lakken vond ik hem gigantische tegenvallen. Dus begon ik te experimenteren… Met als resultaat de onderstaande foto.

Featured image

Het is mijn eerste keer en als echte dummy ben ik toch wel blij met het resultaat ondanks een paar kleine foutjes. Maar hoe deed ik dit? Beginnen bij het begin koos ik naast rich in spirit van O.P.I, Spirit Of Truth van MAC. Spirit Of Truth heb ik al een tijdje in mijn bezit en ik weet dat deze na 2-3 tal dagen begint af te schilferen. Daarom koos ik nog voor Good To Go van Essie om de houdbaarheid van mijn lakjes te verlengen. Verder gebruikte in nog tape dat men gebruikt voor muren bij het schilderen en een schaartje.

Featured image

Eerst lakte ik mijn nagels in het lakje van O.P.I en wachtte ik lang genoeg zodat alles zeker droog zou zijn. Daarna knipte ik zo recht mogelijk een stukje tape af die ik vervolgens met een hoekje op mijn nagel plakte.
Tip: ik knipte het overige stuk tape dat aan mijn vinger hing af zodat het gemakkelijker is om te lakken en je de hoekjes beter kunt aandrukken op je nagel.
Hierna ging ik er gewoon over met het lakje van MAC. Ik liet mijn nagels half drogen en daarna trok ik de tape er af. Ik liet het goed drogen en ging ik er als laatste nog eens over met het doorzichtige lakje van Essie.

Featured image

Featured image

En klaar! Het neemt natuurlijk meer tijd in beslag dan ”gewoon” je nagels lakken maar ik vond het best wel leuk en spannend! Al bij al ben ik heel erg blij met het resultaat er is nog plaats voor verbetering maar Rome werd ook niet op één dag gebouwd :).

Wat vinden jullie er van? Houden jullie je soms bezig met nail art?
Liefs,
Evelien

Volg jij me al op Bloglovin?

Advertenties

10 gedachtes over “Nail Art voor dummies Part 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s