Shoplog: London

In mijn artikel van gisteren kon je lezen wat ik allemaal deed tijdens mijn reisje in Londen. Ik liet hierbij al een paar keer “winkelen” vallen en daar ga ik het vandaag ook over hebben.

In mijn wishlist kon je al lezen dat ik heel erg benieuwd was naar verschillende merken die ikzelf nog nooit uitgetest had. Na enkele tips die ik van jullie kreeg (waarvoor dank), ging ik met een “missie” de winkelstraten van Londen in.

Featured image

Nou, zoals je kan zien is mijn “missie” een klein beetje uit de hand gelopen ;).

Boots

Featured image

Aangezien mijn huidige gezichtsscrub bijna op is, was ik al langer aan het kijken naar een andere. Bij mijn bezoek in Boots was ik al snel aan het kijken naar de mooie flessjes van Liz Earle die ook een gezichtsscrub (Gentle Face Exfolaitor) in hun assortiment hebben. Eens ik deze in de winkel op mijn hand mocht uittesten, was ik helemaal verkocht. Deze gezichtsscrub kostte 15,75 Pond.

Featured image

Ik was razend benieuwd naar Soap&Glory! En deze keer heb ik niet alleen gekeken naar hun producten maar nam ik er ook mee! Deze bodyshower kostre 6,50 pond.

Featured image

Ook van Soap&Glory nam ik hun bekende Supercat mee, deze kostte 6,00 pond

Featured image

Eerder kocht ik al een droogshampoo van Batiste waarvan ik heel erg tevreden ben. Om er ééntje op reserve te hebben kocht ik deze Instant Hair Refresh For Brunette Hair deze kostte 3,99 pond.

Featured image

Ik en mijn vriend vonden het heel eg grappig om te zien dat de AXE van hier in Londen LYNX is. Deze ruikt daarbij ook nog eens verrukkelijk dus namen we hem mee! Deze kostte 4,15 pond.

Superdrug

Featured image

Na enkele reviews over deze Colour Effects gelezen te hebben, was ik zeer benieuwd geworden! Ik kocht er 3 in het kleur Warm Brown waarvan ééntje jammer genoeg een beetje was uitgelopen in onze koffers. Deze kostte wegens een actie 3,00 pond per 3 tubes.

.

Featured image

Mijn vriend was niet tevreden met zijn huidige wax dus gingen we samen ook opzoek naar een nieuwe voor hem. Toen er eentje getest had van Urban Fudge was hij heel tevreden. Omdat we niet wisten of je deze hier ook kon verkrijgen namen we er 3 mee. Deze kostte 6,99 pond per stuk.

Featured image

Veel lakjes vond ik in Superdrug. Hieronder zie je de 5/0 Euphoria en 3/3 Rita Rouge van Rimmel die elk 2,99 pond kostte.

Featured image

Deze Sally Hansen in het kleur Spurce Up deze kostte 6,99 pond.

Featured image

Dit lakje van Nicole by O.P.I in het kleur Rich In Spirit en kostte 7,99 pond.

Featured image

Dit sponsje van Real Techniques stond al even op mijn lijstje, deze kostte 6,00 pond.

Featured image

Een palette van Revolution stond ook op mijn wishlist. Ik koos voor het Redemption Palette Romanic Smoked deze kostte 4,00 pond.

Featured image

Toen ik de producten overliep van Revolution zag ik ook hun blush-palette. Deze kostte 6,00 pond.

Featured image

De palette die er uitziet als een chocoladereep kon ik echt niet laten liggen. Death By Chocolate kostte 7,99 pond.

Featured image

Mijn laatste palette is van Sleek. Dit is hun Contouring And Blush Palette.

Featured image

Het schattige hartje Summer Of Love (Triple Baked Bronzer) ging ook mee. Deze kostte, 4,99 pond.

Featured image
Helemaal gek ben ik van dit matte lakje (nr 401) die ik kocht bij Topshop, deze koste 6,00 pond.

Featured image

In een supermarkt kocht ik nog thee van Twinings waar ik helemaal gek van ben. Deze zaten groter verpakt als bij ons en kostte minder!

Featured image

Voor mijn nichtje namen we van M&M World nog een beertje met hun snoepjes in mee.

Featured image

Naast heel veel verzorgingsproducten en make-up kochten we ook nog enkele kledingstukken. Deze pyjama kocht ik in Primark en ik ben er echt helemaal gek van!
Duidelijk als het is, heb ik de komende maanden niks nieuws meer nodig. Ik ben heel erg tevreden met mijn aankopen en test deze de komende weken heel erg graag uit samen met jullie.

Liefs,
Evelien

17 gedachtes over “Shoplog: London

  1. wauw !!! wat heb je veel gekocht maar super leuk!!! 🙂 je bent dus echt goed geslaagd in Londen!!!
    nou heb ik zelf zin om erheen te gaan haha 😛 . Die revolution palette wil ik zo graag ❤ … Leuke dingen allemaal hoor!!! En die Pyjama is echt geweldig! 😀

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie