M.A.C: Gingerly Blush

Dat ik helemaal gek ben van blushes is al lang geen geheim meer. Laatst kocht ik bij MAC “Gingerly” en ik kan niet wachten om jullie te vertellen wat ik er van vind!

Op het eerste zicht ziet de Gingerly blush niet uit om naar huis over te schrijven. Toch vind ik hem de moeite. Elke keer wanneer ik hem op heb, voelt het net alsof ik enkele dagen op reis ben geweest naar een warm en zonnig land!

Featured image

Ik vind het persoonlijk heel erg moeilijk om hem te omschrijven qua kleur. Maar als het dan toch moet doet het me wat denken aan warm steen-oranje. Hij is daarbij nog eens volledig mat.

Zoals jullie ondertussen misschien al weten hou ik van een naturelle look en ook deze blush sluit daarop aan. Gingerly is een hele fijne blush, de structuur ervan is niet vettig of poederig. Daarom is het resultaat dan ook heel erg zacht en natuurlijk. Voor mensen die het graag wat feller hebben, hij is ook heel erg gemakkelijk op te bouwen tot de intensiteit die jij wenst! De blush blijft ook een volledige dag mooi op zijn plaats zitten.

Featured image

Het is duidelijk, ik ben tevreden! De blushes van MAC kosten 22,00 euro, wat niet weinig is maar volgens mij zeker en vast zijn geld waard is. Hij is zuinig in gebruik en gemakkelijk aan te brengen.

Wat is jullie favoriete blush van MAC? 

Liefs,
Evelien

5 gedachtes over “M.A.C: Gingerly Blush

Plaats een reactie