Geurkaarsen Ikea

Elke keer als ik naar de Ikea ga, staat er steen vast geurkaarsen op mijn boodschappenlijstje. Ze zijn in tegenstelling tot vele geurkaarsen vrij goedkoop en daarbij ook nog eens vrij goed.

_DSC8108

Ik vind het heel fijn hoe je door een simpele kaars je ruimte zoveel gezelliger en romantischer kan maken. Mijn favoriete geurkaars die altijd in mijn huis te vinden is, is dan ook de vanille-kaars van Ikea. Hij ruikt heerlijk door en is verkrijgbaar in verschillende formaten. De grootste formaat hiervan kost 1,99 euro en heeft een brandtijd van 40 uur.

_DSC8094

Toen ik de laatste keer naar Ikea ging, vond ik ook enkele nieuwe kaarsen. Eén daarvan vind ik heerlijk zoet ruiken, de geur doet me denken aan vanillesuiker.Naar mijn gevoel ruikt hij iets minder door dan de andere kaarsen van Ikea. De vorm van het glas sprong me ook direct in het oog. Deze kaars kost 2,50 euro en heeft 20 uur.

Een andere kaars die ik eerder ook nog nooit gezien had ruikt naar peperkoek, ik vind de geur echt heerlijk. Hij is ook iets subtieler maar dat vind ik net het goede aan zulke kaarsen die je anders alleen maar honger doen krijgen 😉 . Ik las dat hij uit de kerstcollectie komt en daardoor ook een “leuker” glas heeft met een print op. Deze kaars kost 3,99 euro en heeft 40 uur.

_DSC8101

Conclusie:
Ik ben fan! Prijs/kwaliteit vind ik de kaarsen uitstekend. Wat ook heel erg fijn is, is dat je de geurkaarsen in glas, nadien kan bewerken en het gebruiken voor iets anders. Dit zal ik als alles goed verloopt volgende week met veel plezier delen.

Wat vinden jullie van Ikea zijn geurkaarsen? Wat zijn jullie favoriete geurkaarsen?

Liefs,
Evelien

18 gedachtes over “Geurkaarsen Ikea

  1. Ik heb nog nooit kaarsen van de Ikea geprobeerd, maar als ik er weer kom zal ik er eens een meenemen, ze klinken namelijk hartstikke goed! Fijn ook dat ze niet zo duur zijn, terwijl ze wel een behoorlijk lange branduur hebben vergeleken met hun prijs. Dat geprinte glas is ook gaaf!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie