Review: Nivea Zuiverende Clear-Up Strips

Vroeg of laat krijgen we er allemaal last van, zo niet dan ben je echt een enorme geluksvogel! Ik heb het niet over muggenbeten maar over puistjes/mee-eters. Voor alle problemen lijkt Nivea wel een oplossing te hebben, dus ook voor deze.

Wat zijn mee-eters? 

Wanneer we in onze pubertijd komen, komen er allerlei hormonen vrij. Enkele van deze hormonen zorgen ervoor dat je talgproductie een boost krijgt. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat poriën verstopt geraken en dat er een mee-eter of puistje komt. Open mee-eters ontstaan vooral waar open ”poriën” zijn bijvoorbeeld rond je neus en kin. Het zwarte puntje is eigenlijk een pigmentstof dat ontstaat door oxidatie aan de lucht.

Mee-eters voorkomen en verwijderen kan op verschillende manieren. Vooral de huid ’s ochtends en ’s avonds goed reinigen en vaak genoeg scrubben is heel belangrijk! Voor het verwijderen bespreek ik vandaag niet hoe je mee-eters het beste uitknijpt maar bespreek ik samen met jullie de Zuiverende Clear-Up Strips van Nivea.

Featured image

Nivea beweerd dat je met hun strips mee-eters en oneffenheden gaat verwijderen maar ook dat het gezicht na het gebruiken van hun strips door de citroengeur een gevoel gaat geven van frisheid en zuiverheid. Men raad aan de strips één tot twee maal per week te gebruiken. Ik gebruik hem één maal per week enkel en alleen voor mijn neus omdat het op mijn kin en voorhoofd amper voorvalt en de strips naar mijn gevoel niet zo goedkoop zijn. Dit kan je het beste voor jezelf uitmaken.

Featured image

Hoe te gebruiken?

Ik vind het belangrijk voor mezelf dan dat ik ervoor eerst mijn gezicht gereinigd en gescrubd heb omdat ik anders het gevoel heb dat de strip alleen maar dode huidcellen en make-up zou verwijderen. Het is nodig om de huid eerst nat te maken. Wanneer de strips in contact komen met water, worden de strips geactiveerd. Nadat je de strip op de huid hebt geplaatst wacht je een 10-15 minuten. Je zal aanvoelen dat de strips helemaal droog worden en aan je huid zal kleven. Na het wachten verwijder je de strips zoals een pleister (en zo voelt het ook). Na ik de strips verwijderd heb breng ik meestal nog een tonic aan om extra te reinigen.

Featured image

Conclusie

Ik gebruik de strips al jaren en ben er heel tevreden mee. Wanneer je de strips verwijderd zal je zien hoeveel zwarte puntjes (mee-eters) er aan kleven. Ik vind het fijn om zo op de juiste manier toch mee-eters te verwijderen. Anders zou dit bijvoorbeeld op je neus een hele opgave worden. Hopelijk nemen jullie me het niet kwalijk dat ik van de gebruikte strips geen foto’s gemaakt heb 😉 .

De clear-ups strips zijn in vrijwel elke supermarkt te koop er zitten 3 strips in voor de neus, 3 voor de kin en 3 voor het voorhoofd. De strips kosten 6,50 euro.

Kennen jullie de zuiverende clear-up Strips van Nivea? En hoe verwijderen jullie je mee-eters?
Liefs,
Evelien

Advertenties

11 gedachtes over “Review: Nivea Zuiverende Clear-Up Strips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s