Scrub: Dark Angels

Of je nu wel of geen make-up gebruikt, jezelf verzorgen blijft belangrijk. Zelf hecht ik heel veel aandacht aan scrubben, zowel mijn lippen, lichaam, als mijn gezicht krijgen enkele keren per week een flinke scrubbeurt. Vandaag ga ik het dan ook hebben over een gezichts-scrub.

Dark Angels

Featured image

Dark Angels heb ik een tijdje geleden gekocht bij Lush. Het zit in een zwart doosje en is verkrijgbaar per 100 g (9,90 euro) of 250 g (24,75). Ik koos die van 100 g en vind het al een flinke pot.

Dark Angels is een zwarte scrub die speciaal gemaakt is voor een vettige huid, niet getreurd, je kan hem ook gebruiken (zoals ik) bij een normale huid. De houtskool absorbeert overtollige oliën en de avocado-olie werkt verzachtend op je huid. Rhassoulmodder zorgt er op zijn beurt voor dat je gezicht een grondige reiniging krijgt.

Featured image

Lush raadt aan om je gezicht wekelijks twee maal te scrubben wanneer je een vette huidtype hebt, één maal wanneer je een normale huidtype hebt. Let erop dat je zeker niet te veel scrubt, want zoals ze zeggen: “overdaad schaadt”! Wanneer je te veel scrubt, gaat je huid meer talg aanmaken om een beschermlaag te creëren, met als gevolg dat je verstopte poriën krijgt.

Bevindingen

Eerlijk is eerlijk, ik was in het begin geen grote fan van de scrub… Wanneer ik hem gebruikte zag mijn volledige badkamer zwart. Maar voor alles is een oplossing dus nu gebruik ik deze in de douche!
De werking daarentegen vond ik van in het begin geweldig! Iedereen heeft het waarschijnlijk al meegemaakt. Je koopt een scrub die alles behalve scrubt en daarbij je huid nog eens gaat uitdrogen… Wel… Ik stel je gerust! Na het scrubben zijn de dode huidcellen verwijderd en voelt mijn huid zijdezacht aan. Niet alleen doet hij zijn werk heel erg goed, hij ruikt nog eens goed ook!

Prijs kwaliteit geef ik dit product ook een flinke duim. Over het algemeen ben ik hier wel heel tevreden over bij Lush!
Niet alleen is het een hele goede kwaliteit, ook is het product zeer zuinig!

Welke scrub gebruik jij? 

Liefs,
Evelien

6 gedachtes over “Scrub: Dark Angels

Plaats een reactie