Shoplog Keulen

De mama en oma van mijn vriend zakken elk jaar af richting Keulen, niet enkel omdat het een geweldige stad is vol winkels maar ook om zijn vele kerstmarkten. Dit jaar kregen we dan ook de vraag om ze te vergezellen.

Het was een hele lange dag waarbij we opstonden om 4:30 uur en pas thuis kwamen om 23:00 uur maar het was het zeker waard! Ik heb enkele dingen gekocht die ik met veel plezier deel met jullie!

Om onze heen-terug reis zo aangenaam mogelijk te maken kozen we ervoor om de Thallys te nemen. Ik ben verschrikkelijk enthousiast over hoe deze reis verlopen is op de trein! Omdat mijn schoonmoeder ervoor gekozen had eerste klas te rijden kregen we er ontbijt en zaten we meer dan comfortabel.Featured image

Ik had me volledig voorbereid in welke winkels ik wou gaan, Kiko was daar één van! Ik ben ontzettend benieuwd naar hun producten omdat ik er al zoveel goede dingen over gelezen/gehoord heb. Als eerste winkel kwam ik toevallig ook Kiko tegen en kocht ik me direct een Nail Polish Remover (3,90 euro) omdat de mijne bijna op is en ik graag eens wissel van producten. Ook vond ik een heel leuk lakje waar mijn vriend ook helemaal weg van was, het is een blauw glinsterend lakje genaamd “Pearly Jeans” ideaal voor deze periode! deze kocht ik voor 2,90 euro wat ik echt niet veel vind!

Featured imageFeatured image

Al weken wou ik naar Lush gaan voor nieuwe shampoo te kopen waar wij hier enorm fan van zijn! We hebben nu al heel lang “I Love Juicy” maar deze geraakt stilletjes aan toch volledig leeg. Ik heb weer eens een geweldige uitleg gehad van de producten en koos uiteindelijk voor Rehab (250ml-16,95) en Squeaky Green (8,95 euro).Featured image

Featured image

Douglas is ook een winkel waar ik verschrikkelijk graag binnen ga. Omdat ik al vele droogshampoo’s gekocht heb en nog nooit ten volle tevreden ben geweest, besloot ik er ééntje van Batiste mee te nemen deze kostte 3,95 euro
Ook wou ik graag nog eens een bezoekje brengen aan MAC want ik wou heel graag een lipstick van de Prabal Gurung lijn, jammer genoeg blijkt dat deze enkel verkrijgbaar zijn via de webshop. Maar wat ik wel kocht was de Blot Powder (23,50) omdat ik de indruk heb dat mijn gezicht snel blink.

Featured image

Featured image

Voor jullie lijkt het misschien een schande… En ik geef toe heel misschien is het ook… Maar ik was nog nooit een Primark binnen gegaan! Ik vind het zo’n drukke winkel dat ik hem elke keer al gemeden heb, maar deze keer durfde ik het aan! Ik vond er een leuk zwart bloesje (13,00 euro)  die ik direct mee nam, ook kocht ik enkele spelden (50 spelden- 1,50 euro) omdat ik deze heel vaak gebruik en altijd ergens verlies.

Featured image

Aangezien we nog niet zo heel lang in ons huisje wonen hebben we ook nog niet echt alles… Ik was al een tijdje op zoek naar bruine lopers en groene placemats (glas). De groene placemats heb ik jammer genoeg alweer niet gevonden maar de lopers wel (5,20/stuk)! Deze vond ik in Depot en ik ben echt blij dat ik deze meegenomen heb! Mijn vriend vond ook nog een rendierhoedje (of hoe je deze ook noemt). Hij was helemaal weg van toen ik als grap zei dat we deze dan op Oscar zijn hoofd zouden kunnen zetten.

Featured image

Featured image

Omdat we onze hond geen volledige dag alleen konden laten, kwam een vriend van ons op Oscar en Noor passen. Ik heb mijn beestjes een hele dag gemist maar ik had er zeker alle vertrouwen in! Om hem toch een klein bedankje te geven kochten we op één van de kerstmarkten die we deden een klein flesje Absint die gemaakt werd in Duitsland zelf. Aangezien we direct tijdens het thuiskomen fier het flesje afgaven heb ik hiervan helaas geen foto! Wat ik wel kan zeggen is dat hij zeer blij was!

Nooit was ik me er echt bewust van dat de kerstmarkten hier bijna niks gemeen hebben met deze van Duitsland!
Er waren vreemd genoeg weinig standen waar je drank kon verkrijgen, het ging hem meer over de standen waar men gezellig kon eten. Als je nog nooit één hebt bezocht in Duitsland raad ik deze zeker aan!

Featured image

Zo, dat was mijn Shoplog van Keulen! Ik moet eerlijk zijn dat ik me een klein beetje heb ingehouden omdat we volgende maand naar Londen trekken, maar over het algemeen ben ik verschrikkelijk blij met mijn nieuwe aanwinsten en kan ik niet wachten tot ik deze kan uittesten en er een uitgebreide review over kan schrijven.

Hopelijk hebben jullie er van genoten,

Liefs
-Evelien

Advertenties

8 gedachtes over “Shoplog Keulen

    • Je kan je niet voorstellen hoe lang ik en men vriend er over gedaan hebben om een iets of wat deftige foto te trekken van onze hond met zijn hoedje op ;). Dankjewel er komen zeker reviews over!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s