Winter Lips

De tijd van het jaar is aangekomen, de temperatuur gaat fors naar beneden en de dikke wintertruien worden boven gehaald.
Ik heb vooral tijdens deze periode heel veel last van droge lippen en ik heb heel lang moeten zoeken naar producten die mijn lippen echt een verzorging kunnen geven en ze kunnen herstellen. Omdat dit iets typisch is voor de koude winterdagen, deel ik met veel plezier mijn tips.

Lip Scrub

Ik scrubde heel lang mijn lippen niet maar eens je het gedaan hebt, wil je het elke dag doen, dit was bij mij het geval. Ik kocht als eerste scrub één van Lush “Bubblegum”. De geur alleen overtuigde me meteen om deze mee naar huis te nemen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. In deze scrub zit suiker die er voor zorgt dat de velletjes aan je lippen verwijderd worden. Deze gebruik je door op vochtige lippen de scrub zachtjes op je lippen te masseren.
Na het scrubben kan je de scrub gewoon van je lippen likken en deze vind ik persoonlijk heel lekker en zoet smaken! Je zal voelen dat je lippen heel zacht zijn.
Hoewel ik deze nu gekocht heb in Lush kan je ook gemakkelijk zelf je scrub maken (wat ik nog niet geprobeerd heb). In een potje van lush zit 25g en kost 9,65 en ik vind het het geld helemaal waard want niet alleen is het een uitstekende scrub maar hij werkt ook zeer zuinig! Hieronder zie je een foto van mijn potje zoals je ziet is deze helemaal niet nieuw 😉Featured image

lippenbalsem

Je kent het vast wel, overal lippenbalsems hebben zitten en deze tal van keren gebruiken. Ik heb verschillende producten gebruikt en niks verzorgde mijn lippen goed genoeg. Tot ik even geleden in de plaatselijke parfumerie langs ging… Ik was oorspronkelijk opzoek naar een lippenstift maar al snel draaide dit uit tot een gesprek over mijn droge lippen.
Door een parfum dat in heel veel balsems in zit houd dit tegen om lippen optimaal te verzorgen. Ik kocht daar een lippenbalsem van Chanel “Hydra Beauty Nutrition”. Onlangs het feit dat hij niet goedkoop is (koste 33,35 euro) gaf ik hem toch een kans omdat ik echt een oplossing wou. Ik ben verschrikkelijk blij met deze lippenbalsem hij verzorgt en hersteld niet alleen hij blijft ook lang zitten, ruikt heerlijk en is daarbij nog eens heel erg zuinig in gebruik! Als ik dan toch een minpuntje mag opnoemen is het jammer dat het in een potje.
In een potje zit 10 g en hij is verkrijgbaar bij vele parfumeriezaken.
Featured image

Hebben jullie last van droge lippen en wat gebruiken jullie?

Liefs Evelien

Advertenties

4 gedachtes over “Winter Lips

  1. Je hebt een leuke schrijfstijl! Ik heb ook altijd last van droge lippen, zowel in de zomer als de winter. Als het koud is, heb ik het wel nog erger. Een lippenbalsem is echt onmisbaar. Meestal gebruik ik er één van Kruidvat of de Action. Een lipscrub heb ik nog nooit geprobeerd. Die van Lush ziet er wel lekker uit! Heb alleen geen Lush in de buurt, jammer…

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: DIY Lipscrub | veelien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s